Netwerkcoach

Openinngstijden en spreekuren

Openingstijden:
ma t/m do 09.00u - 12.00u
Raadhuisplein 16, te Drunen.
Tel: 0416373670
Mail: infoheusden@contourdetwern.nl
Wilt u een consulent spreken? Kom dan naar het spreekuur van de wijkwinkel of maak een afspraak.
 
Wijkwinkel
Voor openingstijden wijkwinkel klik hier

Netwerkcoach nodig?

Herkent u dit misschien? Kent u het gevoel dat alles gewoon teveel is? Er zoveel gedaan en geregeld moet worden dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Het moeilijk is steeds hulp te vragen aan uw directe omgeving? Of dat u door beperkingen het contact met andere verliest, bijvoorbeeld door gebrek aan tijd en energie of door lichamelijke en/of financiële beperkingen.

Wat is een netwerkcoach?
Een netwerkcoach is een vrijwilliger van stichting Modus die een luisterend oor biedt, ondersteunt bij regeltaken en helpt bij het uitbreiden van waardevolle contacten en activiteiten. Een netwerkcoach heeft een plan, en werkt stapsgewijs van A tot Z. De netwerkcoach stimuleert u de draad weer op te pakken. Netwerkcoaches worden professioneel getraind en begeleid.

Voor wie is het bedoeld?
Een netwerkcoach is bedoeld voor kwetsbare burgers die:
– Behoefte hebben aan een luisterend oor;
– Hulp nodig hebben bij het doen van regeltaken;
– Hulp nodig hebben bij het uitbreiden van contacten en activiteiten.

Koppeling netwerkcoach en hulpvrager? Op basis van maatwerk en na een individueel intakegesprek zal de koppeling tussen de netwerkcoach en de hulpvrager plaatsvinden.

Meer informatie en aanmelden? Heeft u behoefte aan een ModusMaatje die u ondersteunt of heeft u belangstelling om u aan te melden als ModusMaatje? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.