Informatie en advies voor kwetsbare ouderen/burgers

Openinngstijden en spreekuren

Openingstijden:
ma t/m do 09.00u - 12.00u
Raadhuisplein 16, te Drunen.
Tel: 0416373670
Mail: infoheusden@contourdetwern.nl
Wilt u een consulent spreken? Kom dan naar het spreekuur van de wijkwinkel of maak een afspraak.
 
Wijkwinkel
Voor openingstijden wijkwinkel klik hier

Wat kunnen wij U bieden?

Het is belangrijk dat kwetsbare ouderen maar ook andere kwetsbare burgers hun leven zo lang mogelijk op hun eigen manier kunnen voortzetten. Helaas lopen ouderen bij het ouder worden tegen beperkingen aan, fysiek of psychisch. Soms is er ook sprake van een sociaal isolement. Wij ondersteunen kwetsbare ouderen op verschillende manieren.

Individuele ondersteuning
Heeft u een vraag op het gebied van wonen, welzijn of zorg? Loop dan binnen tijdens een van de inloopspreekuren van de wijkwinkel op de diverse locaties in de gemeente Heusden. Voor openingstijden wijkwinkel klik hier.

Voor advies op maat kunt u ook contact opnemen met een consulent voor een huisbezoek. Samen met u brengen we de situatie in kaart en zoeken we naar de beste oplossing. U kunt bellen met 0416 363770 of contact opnemen via ons contactformulier.

Ondersteuning door een vrijwilliger
Naast advies, informatie en ondersteuning  voor kwetsbare ouderen/burgers en mantelzorgers biedt ContourdeTwern ook ondersteuning door vrijwilligers in de thuissituatie. Vrijwilligers worden ingezet op het gebied van boodschappen, ondersteuning door een maatje (praatje, wandelen etc), vervoer, administratie, het invullen van belastingformulieren en het doen van kleine huis- en tuinklussen.

Wilt u meer informatie over een van deze activiteiten / diensten klik hier